طرز تهیه جوجه ترش

طرز تهیه جوجه ترش

همانطور که می دانید جوجه کباب یکی از لذیذترین و محبوب ترین انوع کباب های ایرانی است که در مناطق مختلف به روش ها و طعم های متنوعی تهیه می شود. یکی از نکات مهم برای خوشمزه تر شدن جوجه کباب، نوع مواد استفاده شده برای مزه دار کردن آن می باشد که می تواند نقش بسیار مهمی در طعم نهایی داشته باشد. اگر شما هم می خواهید بدانید برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه و لذیذ، جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم، در ادامه با ما همراه باشید.

اگر به دنبال بهترین و معتبرترین دوره آموزش آشپزی در ایران هستید، پیشنهاد می کنیم دوره های آموزش کباب زنی در آموزشگاه آشپزی آریا تهران را تجربه کنید. شما با شرکت در دوره آموزش کباب زنی در مجتمع فنی آریا تهران، می توانید علاوه بر کسب مهارت های تخصصی در زمینه کباب زنی، مدرک معتبر فنی حرفه ای دریافت کرده و آمادگی های لازم را جهت ورود به بازار کار کسب کنید.

جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم
جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم

جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم

همانطور که اشاره شد، جوجه کباب یکی از پرطرفدارترین انواع کباب های ایرانی است که به دلیل طعم خوشمزه و لذیذ آن، نه تنها در ایران بلکه در سطح جهان نیز طرفداران بسیاری دارد. یکی از نکات مهمی که می تواند جوجه کباب شما را نسبت به دیگر انواع جوجه کباب متمایز کند، نحوه مزه دار کردن آن می باشد.

برای مزه دار کردن این نوع کباب، معمولا در مناطق و کشورهای مختلف از ادویه های متنوعی استفاده می شود. به طور مثال در کشور هند برای مزه دار کردن جوجه کباب، از ادویه تندوری استفاده می شود.

تندوری نوعی ادویه ‌است که برای طعم ‌دهی غذاهای هندی استفاده می ‌شود و معمولا شامل ترکیباتی از ادویه ‌های گرم و تند از جمله فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، زیره سیاه، پودر چیلی، دارچین، زنجبیل و… می ‌باشد.

علاوه بر این در سواحل مدیترانه ای برای مزه دارن کردن جوجه کباب، سینه مرغ را پس از قطعه قطعه کردن در زیتون چرخ شده و فلفل دلمه میکس شده قرار داده و سپس آن را کباب می کنند. جالب است بدانید که در ژاپن و آمریکا نیز برای مزه دار کردن این غذا، به ترتیب از سس تریاکی و سس مخصوص باربیکیو استفاده می کنند.

قبل از اینکه به این سوال پاسخ دهیم که مواد جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم، ابتدا باید بدانید که برای تهیه جوجه کباب بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید. با این حال بسیاری از افراد ترجیح می دهند که از ترکیبی از ران، سینه و فیله مرغ استفاده کنند که این امرکاملا سلیقه ای است.

پیشنهاد ویژه: اگر می خواهید روش های طبخ انواع کباب های ایران و ملل را به طور تخصصی یاد بگیرید، شرکت در دوره های آموزش آشپزی آریا تهران می تواند برای شما بسیار مفید و کاربردی باشد.

آموزشگاه آریا تهران با ارائه دوره های آشپزی متنوع و تخصصی، زیر نظر اساتید برتر این حوزه، این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بتوانید مهارت‌ های لازم برای طبخ غذاهای متنوع را بدست آورده و با دریافت مدرک فنی حرفه ‌ای، در کوتاه ترین زمان وارد بازار کار شده و درآمد کسب کنید.

انواع طعم دهنده جوجه کباب

جوجه کباب غذای خوشمزه‌ای است و روش ساده‌ای برای پخت دارد؛ پس چرا نتیجه آشپزی همه یکسان از کار درنمی‌آید؟ پای ترفندها و اصولی به‌میان است که اگر آنها را ندانید، جوجه‌کبابتان درمیان خوشمزه‌های درجه‌یک قرار نمی‌گیرد. یکی از مهم‌ترین فنون در این راه، آگاهی از شیوه مزه دار کردن جوجه کباب است.

در این مطلب به شما می‌گوییم که چطور کباب مرغ‌ را به خوشمزه‌ترین حالت دربیاورید. البته این ترکیبات را می‌توانید برای طعم‌دار کردن هر نوع گوشت پرنده مثل بلدرچین یا خروس (جوجه کباب لاری) به کار ببرود. ترکیبات مختلف برای مزه‌دارکردن جوجه را در ادامه می‌خوانید.

زنجبیل و سویا

 برای شروع به‌سراغ پیشنهادی خاص می‌رویم. این دستور مزه‌دارکردن مخصوص کشورهای آسیایی مانند چین است. اگر دوست دارید که طعم متفاوتی به جوجه کبابتان بدهید، خوب است که از ترکیب زنجبیل، سویا، عسل، پیاز، سیر و نمک کمک بگیرید. تکه‌های دلخواه مرغ را با این مواد در یک ظرف یا کیسه پلاستیکی بریزید و اجازه بدهید که طعم‌ها به‌یکدیگر آغشته شوند. بعد کباب را مطابق دستور همیشگی، بپزید.

مزه تَندوری

این ایده بسیار جذاب است اما می‌توانید دستورهای پخت تازه مانند آماده‌کردن جوجه‌کبابی با مزه‌های مختلف را هم در نظر بگیرید. برای درست‌کردن جوجه کباب تندوری یا پختن آن در فِر می‌توانید از ترکیب گشنیز، زیره، زردچوبه، فلفل قرمز، دارچین، میخک، جوز هندی، زنجبیل و نمک برای مزه‌دارکردن بهره ببرید. البته اگر دلتان غذایی متفاوت می‌خواهد، شاید بد نباشد برای بار اول به سفارش غذا از رستوران هم فکر کنید و ببینید طعم غذا چقدر به مذاقتان خوش می‌آید.

طعم زعفرانی

زعفران از خوراکی‌های محبوب ایرانی‌ها است. حضورش در تیم آماده‌سازی جوجه کباب زعفرانی هم با استقبال خوبی روبه‌رو می‌شود. برای مزه دار کردن جوجه کباب به‌سبک ایرانی‌ها می‌توانید از زعفران دم‌کرده، آب لیمو، پیاز، روغن زیتون، نمک و فلفل کمک بگیرید. این‌ها در همراهی با تکه‌های سینه یا ران مرغ، طعم خوبی ایجاد و گوشت را تُرد می‌کنند. جالب است بدانید که برای تهیه جوجه کباب لبنانی کافی است به این ترکیب مرینت، ماست و خامه اضافه کنید.

جوجه ترش گیلکی

می‌رسیم به غذای محبوب مسافران شمال! برای طعم‌دار کردن جوجه کباب ترش به رب انار و گردوی ساییده نیاز دارید. باید گردوی ساییده‌شده، رب انار، زعفران دم‌کرده، آب لیموترش، سبزی معطر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید سپس تکه‌های مرغ را در این مخلوط بخوابانید و خوب هم بزنید. مطمئن شوید همه قسمت‌های تکه‌های مرغ به‌خوبی به مواد مرینت آغشته شده باشند. ظرف حاوی مرغ‌ها را بپوشانید و دست‌کم ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت می‌توانید تکه‌های مرغ را به سیخ بکشید. جوجه ترش با کته بیشتر می‌چسبد.

سس ماربِلا

برای آماده‌کردن سینه مرغ و درست‌کردن جوجه‌کبابی خوشمزه می‌توانید از ترکیب روغن زیتون، سرکه، آلو بخارا، پونه کوهی، برگ بو، نمک، فلفل سیاه، شکر (بهتر است قهوه‌ای باشد) و جعفری استفاده کنید. این مواد در کنار هم گروهی از مزه‌های خوب را می‌سازند که تجربه میل‌کردن کبابی متفاوت را برایتان رقم می‌زنند.

سس یونانی

اگر حوصله آشپزی ندارید اما دلتان می‌خواهد که این‌بار، جوجه کبابی با طعم متفاوت میل کنید از جوجه کباب یونانی غافل نشوید. روغن زیتون، آب لیمو، سیر، پونه کوهی، نمک، فلفل سیاه را با مرغ مخلوط کنید و منتظر طعمی ایدئال باشید. تکه‌های مرغ کباب‌شده را با سبزیجاتی مانند کدوی سبز پخته یا مارچوبه همراه کنید و از غذایی خوشمزه و بسیار مقوی لذت ببرید. دقت کنید که لزومی ندارد حتما از مارچوبه در کنار این کباب استفاده کنید. از آنجا که شاید این ماده آنچنان در دسترس نباشد، بهتر است که از دورچین‌های مختلفی از هویج گرفته تا قارچ هم غافل نشوید.

مزه مایونزی

 اگر دوست دارید بدانید که کباب‌فروشی‌های معروف، چطور جوجه‌کباب‌هایشان را مزه‌دار می‌کنند به این پیشنهاد دقت داشته باشید. حضور مایونز در سس مزه‌دارکردن جوجه کمی عجیب است اما دلیل طعم خوب جوجه کباب رستورانی بیشتر رستوران‌ها همین است. سس مایونز، روغن زیتون، پیاز، فلفل، نمک، زردچوبه، فلفل‌دلمه‌ای، ماست، لیموی تازه و سس باربیکیو را با زعفران دم‌کرده ترکیب کنید و بگذارید که مرغ با این مواد خوب در هم بیامیزد. بعد از چند ساعت، به سیخ‌کشیدن کباب‌ها را شروع کنید و از طعم خوبشان لذت ببرید.

شیر نارگیل و آناناس

برای مزه دار کردن جوجه کباب می‌توانید از ترکیب تازه دیگری هم استفاده کنید. کمی شیر نارگیل، آب آناناس، سس فلفل قرمز، آب‌لیموی تازه، کمی شکر (قهوه‌ای بهتر است)، سیر، زنجبیل، برگ‌های گشنیز را با تکه‌های گوشت مرغ همراه کنید و بگذارید که چند ساعت بماند. در نهایت، قطعات گوشت طعم خوش و ملسی پیدا می‌کند که با جوجه‌کباب‌های معمولی متفاوت است.

فلفل و سبزیجات معطر

کنار هم قرارگرفتن فلفل و سبزی‌های معطر می‌تواند هر غذایی را خوشمزه‌تر کند. با خرید فیله مرغ و مزه‌دارکردن آن با فلفل، سرکه بالزامیک، شکر قهوه‌ای، سیر، پودر آویشن، رزماری، فلفل سیاه و جعفری به خروجی خوشمزه‌ای می‌رسید که طعم همه‌پسندی دارد. دقت کنید که استفاده از عناصر شیرین در هر سس برای مزه‌دارکردن جوجه‌کباب در گرو سلیقه شخصی شما است. بعضی‌ها از طعم ملس و شیرین خوششان می‌آید و بعضی هم نه. بنا به ذائقه‌تان اقدام به حذف یا اضافه‌کردن شکر کنید.

ترکیب فاهیتا

با خرید مرغ و مزه‌دارکردنش با روغن زیتون، سیر، پوست لیموترش، زیره، پودر فلفل قرمز و سیاه، نمک، پیاز و آووکادو هم می‌توانید جوجه‌کباب متفاوتی آماده کنید. به‌جای استفاده از فرمول‌های تکراری، با انواع مزه دار کردن جوجه کباب آشنا شوید و غذایی متفاوت آماده کنید. یادتان باشد که این غذای مکزیکی کمی تند است و اگر از چنین طعمی خوشتان نمی‌آید، باید در استفاده از فلفل دقت بیشتری به‌خرج بدهید و مقدارش را خودتان کنترل کنید.

سیر و سویا

سس سویا یکی از بهترین گزینه‌ها برای مزه دار کردن جوجه کباب است، به‌ویژه برای کسانی که از بوی گوشت خوششان نمی‌آید. از این سس در کنار سیر، زنجبیل، دارچین، عسل، پیاز، برگ گشنیز تازه و دانه‌های کنجد برای تهیه سسی متفاوت و خوشبو استفاده کنید. در گام بعدی هم که مرغ‌های مزه‌دارشده را به سیخ می‌کشید. امکان پختن گوشت‌ها با این سس در قابلمه یا قراردادنشان در فِر هم وجود دارد. همه‌چیز وابسته به سلیقه شما است که از چه نوع شیوه پخت یا کباب‌کردنی استقبال می‌کنید.

مزه هلویی

این گزینه، بی‌تردید یکی از عجیب‌ترین انواع مزه دار کردن جوجه کباب برای طعم‌دادن به ران مرغ و بخش‌های مختلف آن است. با کمی نمک، فلفل سیاه، سرکه بالزامیک، تکه‌های هلو یا کنسرو آن، خردل دیژون، فلفل هندی، روغن زیتون و ریحان می‌توانید مزه خاص و عجیبی در جوجه کبابتان ایجاد کنید و طعمش را هیچ‌وقت از یاد نبرید. از چشیدن طعم‌های تازه و امتحان‌کردن دستورهای غذای جدید نترسید. شیرینی زندگی به همین نکات کوچکی است که باعث ایجاد تنوع می‌شوند.

کاری جامائیکایی

پیاز، سیر، زنجبیل، پودر کاری، فلفل سیاه و دلمه‌ای و نمک را با تکه‌های مرغ آغشته کنید. اجازه بدهید که چند ساعت در کنار هم استراحت کنند و بعد سیخ‌های کباب را آماده کنید. این مزه پیشنهادی از کشور جامائیکا است و طعم تند و تیزی دارد. برای کسانی که از طعم‌های آتشین و فلفلی لذت می‌برند، این مزه جامائیکایی خوشایند و دل‌نشین خواهد بود. اگر به موارد مرینت گراماسالا، رب و فلفل تندروی هم اضافه کنید، جوجه کباب هندی خواهید داشت.

مزه ترش با ماست

پیاز، آب لیمو، روغن مایع، زعفران دم‌کرده را با ماست ترش و نمک، فلفل و سیر همراه کنید. جوجه کباب ماستی با این ترکیب برنده هم مطابق ذائقه ایرانی‌ها است و به شما کباب خوشمزه‌ای می‌دهد که تقریبا همه را راضی نگه می‌دارد. کم‌وزیادکردن هریک از عناصر این ترکیب در گروی سلیقه شخصی خودتان است. ببینید که با اضافه و کم‌کردن کدام‌یک به نتیجه بهتری می‌رسید.

پیشنهاد  مطالعه: لیست غذا برای خانمها

طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز
طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز

طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز

در ادامه این مطلب برای پاسخ به سوال جوجه را در چه موادی بخوابانیم، برای شما عزیزان طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با سس مخصوص را آماده کرده ایم.

مواد جوجه کباب خوشمزه با سس مخصوص عبارتند از:

  • فیله یا سینه مرغ: 1.5 کیلوگرم
  • سس خردل: 2 قاشق غذا خوری
  • سس مایونز: 2 قاشق غذا خوری
  • ماست: 2 قاشق غذا خوری
  • آبلیموترش تازه: 3 قاشق غذا خوری
  • پیاز: 3 عدد
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

برای تهیه جوجه کباب مجلسی خوشمزه با سس مایونز، در ابتدا باید سینه یا فیله های مرغ به قطعات مناسب برش داده و تمیز بشویید و در یک طرف مناسب قرار دهید. سپس آن ها را با استفاده از زعفران دم کرده به خوبی مخلوط کنید و روی ظرف را با یک سلفوان بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

پیشنهاد بررسی: آموزش کباب زنی و تخته کاری در کرج

پس از گذشت 1 ساعت ظرف را از یخچال خارج کرده و مقداری روغن مایع به ترکیب اضافه کرده و در ادامه به ترتیب مواد جوجه کباب زعفرانی را به ظرف اضافه کنید. توجه داشته باشید که یکی از نکات مهم برای تهیه انواع جوجه کباب طعم دار، مربوط به پیاز می باشد. برای اضافه کردن پیاز به مایه جوجه کباب، می توانید آن را به صورت درشت خرد کرده و یا با رنده درشت رنده کنید.

در ادامه دستور تهیه جوجه کباب خانگی با سس خوشمزه، می بایست پس از اینکه همه مواد را با هم ترکیب کردید، ظرف را با یک سلفون بپوشانید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. یکی دیگر از نکات کلیدی در طرز پخت جوجه کباب خوشمزه و طعم دار، مربوط به مدت زمان استراحت مواد جوجه کباب می باشد.

در پاسخ به سوال جوجه کباب چند ساعت در مواد بماند، باید بدانید که هر چه قدر مواد به مدت بیشتری در یخچال بمانند و استراحت کنند، طعم جوجه کباب شما خوشمزه تر و لذیذتر خواهد شد.

حال پس از گذشت چند ساعت، ظرف را از یخچال خارج کرده و آن ها را به سیخ بکشید. برای به سیخ کشیدن فیله مرغ توجه داشته باشید که بافت آن ‌ها آسیب نبینند و به خوبی بر روی ذغال کباب شوند.

مواد چاشنی جوجه کباب

مواد چاشنی برای تهیه جوجه کباب می‌تواند بسته به سلیقه شما و محبوبیت مواد مختلف متغیر باشد. اما چند مورد از مهم‌ترین مواد چاشنی معمولاً برای تهیه جوجه کباب عبارتند از:

زعفران

این چاشنی اغلب برای رنگ زردی ممتاز و طعمی دلپذیر به غذاها اضافه می‌شود.

نمک

 نمک به میزان لازم برای ترکیب و تعادل طعم در جوجه کباب اضافه می‌شود.

فلفل سیاه یا فلفل قرمز خرد شده

 این فلفل‌ها به عنوان چاشنی اصلی برای ایجاد طعم و عطر متفاوت به جوجه کباب اضافه می‌شوند.

زنجبیل

 زنجبیل خرد شده یا پودر زنجبیل نیز می‌تواند به عنوان یک مواد چاشنی اضافی برای تحقیق طعم در جوجه کباب استفاده شود.

پودر مرغوبیت

 این ماده افزودنی معمولاً شامل مخلفات گیاهی و ادویه‌های مختلف است که برای تقویت طعم و عطر گوشت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پیاز

پیاز خرد شده یا پودر پیاز نیز می‌تواند به عنوان یک مواد چاشنی موثر برای ترکیب و تعادل طعم در جوجه کباب استفاده شود.

سس چلو و یا روغن زیتون

 برای مزه‌بخشی به گوشت جوجه و همچنین جلوگیری از خشک شدن آن، می‌توانید از سس چلو یا روغن زیتون استفاده کنید.

همچنین ممکن است شما از دیگر ادویه‌ها و چاشنی‌های مورد علاقه خود نیز برای تهیه جوجه کباب استفاده کنید، مثل نعنا، کمون، زرد چوبه، آویشن، گلاب و غیره. بهترین نکته این است که با طعم و سلیقه شما آشنا شوید و از ترکیباتی استفاده کنید که بهترین طعم را برای شما ایجاد کند.

طرز تهیه چاشنی جوجه کباب

برای تهیه چاشنی جوجه کباب می‌توانید از مواد زیر استفاده کنید. این چاشنی مخصوص به سلیقه و ترجیح شما قابل تنظیم است، بنابراین می‌توانید میزان هر مواد را به سلیقه خودتان تنظیم کنید:

مواد لازم  برای چاشنی طعم دهنده جوجه کباب

  • یک پیاز متوسط
  • یک قاشق غذاخوری زعفران
  • نمک به میزان لازم
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده
  • یک قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده یا پودر زنجبیل
  • یک قاشق چایخوری گرام مرغوبیت (اختیاری)

طرز تهیه طعم دهنده جوجه کباب

پیاز را رنده کنید یا به صورت ریز خرد کنید. در یک ظرف مخصوص تهیه چاشنی، پیاز رنده شده را قرار دهید. به پیاز اضافه کنید: زعفران، نمک، روغن زیتون، فلفل سیاه، و زنجبیل. در صورت استفاده، مرغوبیت را هم به مخلوط اضافه کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یک چاشنی یکنواخت شود. چاشنی را روی تکه‌های جوجه مالیده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه تا چند ساعت در یخچال مارینه کنید تا طعم چاشنی به خوبی به گوشت جوجه نفوذ کند.

با استفاده از این چاشنی آماده‌شده، می‌توانید تکه‌های جوجه را برای پخت در اجاق یا روی گریل آماده کنید و از آنجا به عنوان یک غذای خوشمزه و عطرآگین لذت ببرید.

چاشنی جوجه کباب شاندیزی

چاشنی جوجه کباب شاندیزی دارای طعم سماق و سبزیجات می باشد. محتویات آن از زیره، سیر، سماق، سبزیجات محلی خراسان شمالی، ادویه‌های محلی خراسان، نمک و روغن تشکیل می شود. نحوه استفاده از چاشنی آلس پایس بسیار ساده و بی دردسر است.

ادویه جوجه کباب

ادویه ها ازمهم ترین مواد برای تهیه جوجه کباب به شمار می روند چرا که نقش بسیار مهمی در ایجاد طعم و مزه دارن کردن جوجه کباب دارند به همین دلیل در دستورهای مختلف آشپزی توصیه می شود که برای تهیه انواع غذا، از ادویه های تازه و باکیفیت استفاده شود.

درحقیقت، راز خوشمزگی این غذا به استفاده درست و به اندازه از ادویه های مختلف می باشد. همانطور که گفته شد، ادویه جوجه کباب بسیار متنوع است و در مناطق مختلف از ادویه های متنوعی استفاده می شود.

ادویه ها درواقع علاوه بر طعم دار کردن جوجه کباب، بوی زهم مرغ را از بین می برند و به همین خاطر استفاده از آن اهمیت بسیاری دارد. البته باید بدانید تنها استفاده درست و به اندازه از ادویه کافی نیست و شما باید زمان استفاده از آن را بدانید. به طور مثال اگر ادویه بعد ازآبلیمو استفاده شود، ممکن است لایه آبلیمو مانع نفوذ ادویه‌ ها به بافت مرغ و مزه‌ دار شدن آن ها شود.

اگر به دنبال تجربه طعم متفاوت و منحصر به فردی از جوجه کباب‌ هستید، پیشنهاد می کنیم نکات کلیدی که در ادامه برای شما ذکر شده است را رعایت کنید.

نکات کلیدی برای مزه دار کردن مواد جوجه کباب

  1. یکی از نکات مهمی که در تهیه جوجه کباب ایرانی باید در نظر داشته باشید این است که استفاده از آبلیمو و نمک باعث می شود که بافت جوجه سفت تر شود به همین خاطر توصیه می شود که این مواد را هنگام طبخ و مرحله پایانی به سینه مرغ اضافه کنید. علاوه بر این برای نرم تر شدن بافت جوجه کباب، می توانید مقداری کره و زعفران را با استفاده از یک برس بر روی جوجه بمالید.
  2. از دیگر نکاتی که باید در طبخ جوجه کباب ذغالی به آن توجه داشته باشید، مربوط به اضافه کردن پیاز می باشد. برای این کار بهتر است پیازها را به صورت درشت خرد کرده و یا با استفاده از رنده درشت رنده کنید.
  3. در هنگام استفاده از ادویه جوجه کباب، حتما دقت کنید که از ادویه های باکیفیت استفاده کنید؛ زیرا ادویه نقش بسیار مهمی در طعم نهایی جوجه کباب خواهد داشت.
  4. برای داشتن بهترین جوجه کباب، حتما مواد آن را به مدت حداقل 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوشمزه تر و لذیذتر شود.
  5. به هر میزانی که از زعفران دم کرده بیشتری در تهیه این نوع کباب استفاده کنید، جوجه کباب شما خوش طعم تر خواهد شد.
  6. تا حد امکان سعی داشته باشید که جوجه کباب بدون استخوان تهیه کنید.

با رعایت نکات ذکر شده، بدون شک شما می توانید خوشمزه ترین و لذیذترین کباب جوجه را طبخ کنید.

پیشنهاد ویژه: اگر به فکر راه اندازی کبابی هستید، می توانید از تیم مشاوره آریا تهران استفاده کنید. 09120145021

آموزشگاه آریا تهران با برگزاری دوره های آشپزی این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بتوانید روش های طبخ انواع کباب های ایرانی و ملل را به طور حرفه ای یاد بگیرید و با یادگیری نکات و فوت و فن های پخت انواع غذاها، بتوانید تجربه بی نظیری از غذاها را داشته باشید. شما می توانید با شرکت در دوره آموزشی که لینک آن در ابتدای صفحه درج شده است، علاوه بر کسب مهارت های آشپزی و دریافت مدرک فنی حرفه ای، آمادگی های لازم را برای ورود به بازار کار کسب کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اطلاع از شرایط و نحوه ثبت نام در دوره های آموزشی می توانید با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳3 الی 8 تماس حاصل بفرمایید و یا درخواست مشاوره و راهنمایی خود را به نشانی َArya.tehran3@gmail.com ایمیل کنید.

منبع خبر : جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم

طرز تهیه جوجه کباب ذغالی

تهیه جوجه کباب ذغالی یکی از لذت‌بخش‌ترین روش‌های پخت این غذای خوشمزه است. در زیر، یک روش ساده برای تهیه جوجه کباب ذغالی را شرح می‌دهم:

مواد لازم:

  • یک مرغ کامل (حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم)
  • مواد چاشنی برای ماریناد (مانند زعفران، نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز و غیره)
  • روغن زیتون
  • سس چلو (اختیاری)
  • نان لواش یا نان تازه
  • سبزیجات تازه (برای تزئین)

طرز تهیه

 ابتدا مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس مرغ را با چاشنی‌های مورد نظرتان (مثلاً زعفران، نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز و…) به خوبی مارینه کنید. بگذارید مرغ در ماریناد حداقل چند ساعت (بهتر است یک شب) قبل از پخت در یخچال قرار بگیرد تا مزه‌ها به خوبی جذب شوند. در زمان پخت، ذغال را در اجاق یا گریل به دمای مناسب رسیده و آماده کنید.

برای چیدن ذغال، آن را به صورت یک لایه یکنواخت در زیر سینه گریل یا اجاق بچینید. مرغ را روی رک باز کنید و روی آن را به دقت با روغن زیتون بپوشانید تا از سوختن آن جلوگیری شود. مرغ را روی ذغال‌های گرم درست کنید. از ابتدای پخت تا انتها باید مراقب باشید و مرغ را بچرخانید تا به طور یکنواخت از همه جا سرخ شود. بررسی کنید که مرغ کاملاً پخته شده و از داخل خشک شده باشد (می‌توانید با یک چاقو یا چوب سوزاندنی بررسی کنید).

 پس از پخت، مرغ را از روی ذغال بردارید و برای چند دقیقه بگذارید تا استراحت کند. جوجه کباب را با نان لواش یا نان تازه و سبزیجات تازه مثل ریحان و ترشی‌های مختلف سرو کنید. همچنین می‌توانید با سس چلو یا سس‌های دیگر نیز همراه کنید. حالا می‌توانید از جوجه کباب ذغالی خود لذت ببرید. بهتر است همراه با دوستان و خانواده مصرف شود تا لذت آن به دو چندان شود.

طرز تهیه سس جوجه کباب بعد از پخت

برای تهیه سس جوجه کباب بعد از پخت، می‌توانید از چندین روش مختلف استفاده کنید. یکی از روش‌های محبوب برای تهیه سس جوجه کباب، استفاده از یک ترکیب از گوجه فرنگی، پیاز، نمک، فلفل سیاه، نعناع خشک و سرکه است. در زیر، یکی از روش‌های ممکن برای تهیه این سس را برای شما شرح می‌دهم:

مواد لازم سس جوجه کباب بعد از پخت

  • ۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • یک قاشق چایخوری نعناع خشک
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا لیمو ترش

طرز تهیه سس جوجه کباب

 گوجه فرنگی‌ها را بشویید و خرد کنید. پیاز را خرد کنید. در یک قابلمه، پیاز خرد شده را با روغن سرخ کنید تا طلایی شود. به پیاز سرخ شده گوجه فرنگی‌ها را اضافه کرده و به مدت حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا گوجه‌ها نرم شوند. مواد را از روی حرارت بردارید و آنها را به ظرف مخلوط‌کن یا غذاساز انتقال دهید. مواد را همراه با نمک، فلفل سیاه، نعناع خشک و سرکه درون مخلوط‌کن یا غذاساز پوره کنید تا یک سس یکنواخت شود.

سس را به یک ظرف مناسب انتقال داده و برای مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد شود و طعم‌ها به هم متصل شوند. سس جوجه کباب بعد از پخت را همراه با جوجه کباب سرو کنید و لذت ببرید.

این سس جوجه کباب بعد از پخت می‌تواند عطر و طعم جذابی به غذا اضافه کند و تجربه مصرف آن را برای شما لذت‌بخش‌تر کند.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email